*

Akik Minket Választottak!

 • Bátran hívjátok Őket "gumigond" esetén!

  P. Magdolna
  "Azt hiszem ilyen helyzetbe senki sem szeretne kerülni, de mégis kerülünk, többek között én is. Véleményem szerint szerencsés vagyok, hogy ezt a csapatot tárcsáztam, mert hamar a segítségemre siettek és a munkájukat nagy szakértelemmel végezték ezen felül még humoruk is volt, ami jól jött. Bátran hívjátok Őket "gumigond" esetén!"
 • Precíz és gyors segítségnyújtás.

  R. Sándorné

  "Ezúton szeretném megköszönni a gyors és precíz segítségnyújtásukat. A hívásomat követően hamar a helyszínre érkeztek és végig nagyon kedvesek voltak, ami nekem megnyugtató volt az adott helyzetben a szakszerű munkavégzés mellett. Nyugodt szívvel merem ajánlani Őket bárkinek, aki hasonló helyzetbe kerülne, mint én. Biztos, hogy legközelebb is őket hívom majd."

 • A munkájukat nagy odafigyeléssel végezték el.

  K. Balázs

  "Murphy törvénye szerint, épp mikor nyaralni megy a család, akkor kapunk defektet. Gyorsan kellett a segítség és jöttek is rövid időn belül. A munkájukat nagy odafigyeléssel végezték el, így mi hamarosan már úton is voltunk az úti cél felé és biztos voltam benne, hogy a gumikkal már nem lesz gond. Köszönöm Nekik!"